Alimente care afectează potența

Ce alimente să nu mai mănânci dacă vrei potență maximă

Salut! Pop la butoane și azi vreau să vorbim despre mâncare. Mai exact, despre alimente care afectează potența.

Sau ce mâncare să nu bagi în tine ca să nu se culce ăla micu’ fix atunci când îți e lumea mai dragă.

Am zis și o mai zic, probabil treaba asta despre mâncare nu e neapărat un subiect pe care să-l vorbești la bere cu băieții. Sau poate nici nu te-ai gândit la asta până acum.

Că mâncarea îți poate afecta potența.

Vești proaste: să știi că poate.

Și e nasol când se întâmplă. Am avut și eu revelația asta și, după ce mi-am dat seama ce-mi cauzează probleme cu erecția am zis că trebuie să schimb placa, altfel îmi iau adio de la sex.

Ține cont că e foarte important ce bagi în tine (asta am putea să le-o spunem și femeilor). Dacă nu ții cont de câteva reguli, mănânci alimente bogate în calorii înainte să te culci și, mai rău, nu faci sex deloc, atunci nu te aștepta la minuni.

Organismul o să funcționeze exact așa cum îl tratezi: îi dai mâncare nasoală, o să se comporte nasol. Ai grijă un pic de alimentația ta, atunci și organismul o să se comporte ok.

Dar hai să nu divaghez. Uite ce să nu mănânci dacă vrei s-o ai tare ca piatra.

Alimente care afectează potența

Probabil ți-ai dat seama că prăjelile și fast food-ul sunt ok atât timp cât nu există în meniul tău.

Lăsând gluma la o parte și departe de a fi mai catolici decât Papa, să vedem care sunt celelalte alimente care nu numai că-ți taie fărâma de chef de sex pe care o mai ai uneori, dar te și împiedică să faci sex de calitate.

Excesul de zahăr afectează potența

Pe vremea când mă mai uitam și eu la televizor, rula reclama aia cu excesul de sare, zahăr și grăsimi îți afectează sănătatea. Sau ceva de genul ăsta. Dacă te uiți la televizor mai mult ca mine, sigur o știi.

Ideea e că, dacă bagi mult zahăr în organism, ca să fie procesat, e nevoie de cantități mari de insulină. Ceea ce determină un nivel scăzut de testosteron. Deci, când vrei să f*ți, alege lăptucile, nu prăjitura, oricât de apetisant ar arăta.

Reduce sare potența?

,,Excesul de sare, zahăr și grăsimi…’’ exact așa începea reclama aia. Da, nici excesul de sare nu e bun. Mai ales dacă ai probleme cu tensiunea. Și nu numai că-ți omoară potența, dar îți taie și libidoul.

Așa că, dacă vrei potență maximă, fără exces de sare, da?

Alcoolul în exces și potența

Eu știu că atunci când am vorbit despre băuturi care cresc potența ți-am zis că poți bea vin roșu. Și încă îmi mențin ideea. Că altfel nu adăugam ,,în exces’’ în titlu, vezi? Băutura e bună atât timp cât nu exagerezi cu ea. A, și dacă vrei să încerci pastile potență, să nu le combini cu băutura pentru că nu o să mai aibă efectul pe care îl aștepți.

Soia scade testosteronul  

Vorbeam de chestii nesănătoase și hopa, ia uite că apare o chestie relativ sănătoasă în listă. Dar ce e cu soia? Face parte din lista de alimente care afectează potența? Aparent da. Și eu am rămas șocat când am auzit.

Dacă-ți place, nu trebuie să renunți la ea complet, ci doar să reduci cantitatea. Ultimele studii au arătat că scade testosteronul. Deci cheful tău de sex se duce pe p*lă. Și nu aia care trebuie.

Uleiurile vegetale afectează potența?

Data viitoare când vrei să-ți faci o salată sau vrei să-ți gătești ceva acasă, îți recomand cu căldură să folosești uleiul de măsline presat la rece. Ăsta nu conține grăsimi rele care să-ți afecteze organismul și, implicit erecția.

Ce să reții

Din câte poți observa, există alimente care îți pot afecta serios potența. Sper să ții cont de ele și data viitoare când mâncarea nesănătoasă îți face cu ochiul.

Sfatul pe care ți-l pot da este că nu trebuie să exagerezi și să consumi chestiile din lista de mai sus în cantități cât mai mici.

Pop te salută! La mai mare și mai tare!

Lasă un răspuns