Afrodisiace naturale creștere libido

Afrodisiace naturale pe care trebuie să le încerci

Sunt sigur că ți-ai dat seama că cea mai bună cale e cea naturală, așa că azi vreau să-ți spun câte ceva despre secretele afrodisiacelor naturale. De ce te-ar interesa informațiile astea?

Pentru că, dacă ești aici, sunt sigur că vrei să afli cum să faci sex de calitate. Și să-i oferi partenerei tale senzații de neuitat ca prietenele ei să să se uite cu invidie la ea.

Vrei, nu? Atunci, nu te mai gândi aiurea și hai să afli ce am de zis.

Tipuri de afrodisiace naturale pentru chef de sex

Da, da, îți amintești bine, am mai vorbit noi despre chestiile astea afrodisiace și cum îți dau chef de sex.

Dar nu e doar atât. Am mai aflat ceva despre afrodisiace naturale. Sunt de mai multe feluri.

Știi ce înseamnă asta? Înseamnă că acționează diferit (în sensul bun) asupra libidoului tău (și nu numai al tău, dacă partenera ta încearcă și ea).

Ești curios care, cum, în ce categorie sunt?

Avem așa:

  • afrodisiace vegetale – broccoli, usturoi, spanac, hrean, țelină, sfeclă roșie, morcov,
  • alimente afrodisiace – miere, ciocolată neagră,
  • condimente afrodisiace – anason, ghimbir, busuioc,
  • ierburi afrodisiace – ginseng, tribulus terrestris, palmier pitic, ghimbir,
  • băuturi afrodisiace – vinul, combinații de tip cocktail.

Când îți spun de afrodisiace naturale, mă refer la substanțele acelea care ajută la creșterea libidoului la bărbați (sau la femei, de ce nu) pe cale naturală, fără medicamente pentru potență, fără chestii chimice.

Eu îți detaliez din propria experiență ce am luat. Nu scriu despre ce n-am luat, n-ar fi ok față de tine.

Vinul roșu, afrodisiac natural

Cred că toată lumea știe sexul merge mai bine cu un pahar de vin lângă. Dacă mai e și sec, cu atât mai bine. Ăla e vinul afrodisiac natural. De ce-ți zic asta? Pentru că ăla sec conține mai puțin zahăr.

Vinul este un afrodisiac natural pentru seri de neuitat
                                                                                                   Sursă foto: Pexels

Cu cât vinul pe care-l bei are mai mult zahăr, cu atât mai rău pentru circulația sângelui tău. Vezi și tu cum te ajută vinul afrodisiac cu potența,

Cocktailuri afrodisiace, la datorie

Cocktailurile afrodisiace îți dau și ele chef de sex. Că e vorba de alcool, că e vorba de combinația de suc de fructe sau de combinație-n sine, vorba aia, e bine.

Cocktailurile cu alcool nu intră neapărat la categoria de afrodisiace naturale, dar cele fără ar putea intra lejer.

Legume pentru potență, afrodisiace naturale

Cum îți ziceam, tot ce te ajută în materie de creșterea libidoului fără medicamente, intră la afrodisiace naturale. Și aici avem și legumele pentru potență care cresc libidoul. Vezi cum funcționează pentru tine.

Ți-am zis, nici eu nu eram mare fan legume până să încep serios cu antrenamentele și obsesia pentru nutriție. Ideea e că toate legumele de care-ți zic eu conțin substanțe care te ajută acolo unde e necesar. Numai că trebuie să fii atent la modul de preparare. Cu cât mai crude, cu atât mai bine.

Beneficiile țelinei pentru bărbați ca afrodisiac natural

Asta cu țelina e treabă veche și știută. Nu cred că există bărbat pe lumea asta care să nu știe de sucul de țelină sau de androsteronul pe care-l conține. Beneficiile țelinei pentru bărbați sunt multe datorită substanțelor pe care le conține: vitamina C, K, nitrați.

Așa că nu o evita și nu o consuma în ciorbă. Fiartă sau preparată prea mult, nu te mai ajută. Ți-o recomand sub formă de suc. Bea așa sau pune peste salate, ca dressing.

Hreanul, potența și afrodisiacele

Nu prea sunt fan, chiar dacă știu că hreanul e bun pentru potența masculină, implicit pentru pofta de sex. Dar, uneori, îl mai bag prin salate; conține complexul de vitamina B, vitaminele care cresc libidoul.

Sfecla roșie, stimulent sexual

Sfecla roșie pentru potență e o mină de aur, cam ca țelina. Cu cât o consumi mai des, cu atât o să ai rezultate mai bune în ceea ce privește potența și pofta de sex. Asta îți stimulează libidoul ca lumea și unde mai pui că nici n-are gust rău crudă.

Sfecla pentru potență
                                                                                                Sursă foto: Pexels

La fel, încearcă s-o consumi tot sub formă de salată sau suc. Îți promit că o să se schimbe situația în bine.

Ginsegul, afrodisiacul meu natural preferat

Cred că dacă-mi ziceai că o să spun asta acum 10 ani (adică să spun că-mi place o plantă) cred că te și pocneam. Dar ideea e că ginsengul chiar e bun. Dacă nu mă crezi pe mine, poți întreba orice bărbat care a avut probleme cu pofta de sex și tulburări erectile de beneficiile ginsengului la bărbați și o să-ți zâmbească așa subtil, pe furiș.

Probabil o să te invite și la o bere după să discutați una alta.

Pe mine m-a ajutat planta asta să trec peste cele mai urâte episoade din viață. Așa că o recomand sub orice formă, dar tot crud. Bine, și nu consuma ca nebunul, cu măsură. E toxică.

Pastile pentru potență afrodisiace naturale

Pastilele pentru potență pe bază de plante sunt afrodisiacele naturale prin excelență. Așa că-ți vând un pont, din nou: mergi pe naturiste. Îți zic asta pentru că un supliment natural pentru potență are cele mai multe beneficii:

Practic, ai tot ce îți trebuie.

Așa că, ce mai aștepți? Dacă vrei să-ți crești libidoul, încearcă afrodisiace naturale cât mai des. Și mergi pe un stil de viață sănătos, că altfel n-o să fie bine.

Lasă un răspuns