administrare pastile potenta pops

Cum administrezi corect pastilele pentru potență Pops

Salutare! Eu sunt Pop, reprezentantul Pops. Ne-am cunoscut și în articolele precedente.

Azi am pentru tine câteva sfaturi noi. De fapt, vreau să te ajut, să îți fie bine când iei suplimentul nostru. Așa că hai să vorbim despre administrare pastile potență Pops și cât de simplu este de fapt să obții potența maximă și să-i dai ochii peste cap partenerei.

Lasă-ți sângele să coboare la cap și citește mai departe!

De ce să ții cont înainte să consumi pastilele de potență Pops

Sunt mereu sincer cu tine, suntem prieteni și-mi permit să-ți zic direct tot ce am de spus. 

Când vine vorba de administrarea pastilelor Pops, trebuie să ne uităm cu atenție la câteva aspecte. De fapt, sunt valabile pentru orice pastile pentru potență sau suplimente ai vrea să iei:

 • în cât timp își fac efectul. La Pops, e testat și dovedit că în 30 de minute simți primele efecte doar dacă ai stimuli sexuali. Nu mergi cu erecția pe stradă sau nu ți se scoală aiurea. Simți cum sângele începe să circule mai repede spre penis și, la primele sărutări sau atingeri ale partenerei, apare erecția. Partea faină? Nu ai nevoie de un plan când iei Pops pentru că își face efectul în doar 30 de minute.  
 • ce conțin: ingredientele de bază trebuie să fie naturale, plus că trebuie să aibă în completare vitamine și aminoacizi care să-ți dea rezistență fizică. Am zis în articolul despre ingredientele pastilelor pentru potență Pops ce conțin acestea: ginseng, ginko biloba, tribulus terrestris și ghimbir. Simplu ca bună ziua.
 • să nu aibă reacții adverse. Asta ca să te doară capul sau stomacul a doua zi. Pentru că mulți bărbați care cumpără fără să se documenteze, sunt fericiți pe moment de pastilele alese dar a doua sau a treia zi, văd reacții adverse. De asta Pops este un supliment pentru potență, nu un medicament sau tratament. Așa că nu contravine cu alte pastile pe care le iei în același timp, dacă e cazul. Acționează pe moment, ca un stimulent pentru erecție, nu se administrează ca un tratament, pe o durată mai lungă de timp.
 • să fie aprobat de Ministerul Sănătății. Adică să fie analizate de medici, să fim siguri că nu îți fac rău. Chiar dacă e vorba de un supliment alimentar și nu de un medicament, ca să se poată comercializa are nevoie de un certificat eliberat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse alimentare. Iar producătorul sau comerciantul trebuie să aibă acest certificat afișat pe pagina de vânzare.

Sigur mai sunt și alte criterii la care să te uiți. Așa că hai să vedem cum administrezi pastilele pentru potență Pops în mod corect, ca să te bucuri de efectele lor.

Administrare pastile pentru potență Pops în mod corect

Ca să-ți fac munca mai ușoară, să știi că e simplu și nu ai nevoie de un plan. 

Căci, mare ți-e grădina, Doamne, de suplimente pentru potență. Dar cine-l mai are pe Pop să vorbească despre ele? Treaba mea e să mă asigur că tu iei Pops în mod corect și simți ceva, adică ești mulțumit.

Așa că, din punct de vedere al ingredientelor și detaliilor de pe prospect, oricine poate consuma Pops. Ba, mai mult decât atât, le consumi înainte să faci sex, cu aproximativ 30 de minute. Asta ca să fii gata de acțiune la primele săruturi din partea partenerei.

Administrarea se face cu apă sau suc, de preferat nu alcool. În cantități moderate, se poate consuma alcool ulterior, dar nu când se înghite capsula. Se ia câte o pastilă, o singură dată, pe care o ții în portofel sau buzunar. O singură pastilă îți întărește penisul și-l menține erect și de neîndoit cât să rupi norma pentru o noapte întreagă, chiar dacă te consideri novice în pat sau n-ai încredere în forțele proprii.

Ca să-și facă Pops efectul cum trebuie, trebuie să ai mindset-ul potrivit. Adică să fii concentrat pe sex, nu pe altă activitate. Să fii concentrat pe partenera ta, care să te stimuleze. 

Altfel, dacă trec 30 de minute de când ai luat pastila și nu ai apucat să faci sex sau să fii stimulat, fii fără griji. Nu ești în pericol de a te trezi cu o erecție spontană. 

Hai să-ți mai zic una bună! 

Pops e bun și pentru quickie (partide rapide). Rolul principal e să te ajute în obținerea și menținerea erecției. Cum i se face partenerei poftă de sex, pac, ai scos pastila și ai înghițit-o, apoi orice sărut, mângâiere sau chiar îmbrățișare te ajută. 

O administrare corectă a pastilelor Pops înseamnă o viață sexuală împlinită pentru amândoi. Asta pentru că un penis tare înseamnă o parteneră satisfăcută. Poate chiar de aniversarea ei, vrei să-i faci un cadou diferit – o erecție care să-i dea senzații tari toată noaptea! 

Vezi tu, chiar dacă sexul e programat sau „apare” neanunțat, cum se întâmplă uneori, Pops îți garantează potență maximă. Știu și eu cum e, uneori te simți fără chef sau chiar te întrebi „oare mi se scoală sau nu de data asta?”. Ei bine, cu Pops ai scăpat de grija asta. Se scoală sigur, se menține tare sigur!

Când să NU iei Pops – administrare greșită

După ce pastilele Pops au fost analizate de Ministerul Sănătății, am primit singura contraindicație, anume dacă ai hipertensiune arterială sau alte probleme cardiace, să nu le consumi. Eu, personal, îți recomand mai bine să discuți cu medicul înainte. Asta ține de organismul fiecăruia, dar gândește-te că Pops îți dă un boost de energie sexuală greu de neglijat. 

În rest, pastilele pentru potență Pops sunt bune în orice situație. Chiar și atunci când vrei doar să te masturbezi. Nu prea ai ce să greșești atunci când iei o pastilă, sincer. O înghiți ușor, fără să ai vreun plan, și ești asigurat.

Asta pentru că „Pops se ocupă de erecție, tu te ocupi de parteneră”.

Vorbim mai multe despre efectele pastilelor de potență Pops în articolul următor.

Eu sper că te-am lămurit. Dacă nu, știi unde să mă găsești.

Baftă și ține cont de aceste sfaturi de administrare pastile potență Pops!

Pop te salută! 

This Post Has 4 Comments

 1. Escobar

  Într-adevăr nu sunt minciuni. De la prima pastilă simți cum erecția este prezenta. Bravo Pops?

  1. Pop

   Te salut, Escobar!

   Mă bucur că simți ce trebuie acolo unde trebuie.

   Spor la dat să ai!

 2. Iulius Vaida

  Cf daca iei 2 intr o zi?

  1. admin123

   Salut. Nu este recomandat sa folosesti mai mult de o capsula la 24 de ore.

Lasă un răspuns