Adevărul despre resveratrol crește libidoul bărbaților

Adevărul despre resveratrol: crește libidoul sau nu?

Poți spune că antrenorii personali au două obsesii: mișcarea și nutriția. Și chiar nu ești departe de adevăr. Pentru că și eu sunt antrenor personal și le-am demonstrat clienților mei (și mi-am demonstrat și mie) că sportul și mâncarea nutritivă sunt cam singurele secrete pentru o viață sănătoasă. Pe scurt, mâncare îți influențează viața. De viața sexuală nu mai zic.

De asta vreau să dăm azi (și în articolele care vor urma) cărțile pe față și să-ți spun adevărul despre resveratrol și dacă crește libidoul sau nu. Am mai vorbit despre substanța asta antioxidantă în articolul despre vinul roșu afrodisiac și câțiva dintre voi ați vrut să aflați mai multe.

Dar începem cu începutul.

Ce este resveratrolul?

Resveratrolul e o substanță minune. Și zic minune pentru că are proprietăți antiîmbătrânire, fiind un antioxidant puternic din categoria polifenoli.

Polifenolii neutralizează radicalii liberi, adică încetinesc procesul de îmbătrânire celulară, fix ce am zis mai sus. Ca rezultat, te simți mai puternic, mai viguros, arăți mai bine și te bucuri mai mult timp de toate celelalte avantaje ale tinereții. Și ești și mai sănătos.

Punctual, uite câteva dintre beneficiile resveratrolului:

  • ajută la reglarea tensiunii,
  • are acțiune antiinflamatoare,
  • ajută la ameliorarea durerilor osoase și musculare.

Dar ajută el la creșterea libidoului?

Surse naturale de resveratrol: vinul roșu afrodisiac

Știu, partea care ne interesează este dacă resveratrolul ne îmbunătățește viața sexuală sau nu.

Însă, din câte ai văzut, antioxidantul are multe beneficii pentru tine. Și, ca să ducem logica până la capăt, dacă organismul tău funcționează bine, de ce nu ar fi mai bine și la capitolul sex.

Uite care sunt cele mai bogate surse de resveratrol de care ar trebui să te folosești. Una dintre ele e vinul roșu afrodisiac, care nu conține doar resveratrol datorită strugurilor, ci și quercitină, un antioxidant care stimulează producția de testosteron. Observi cum se leagă toate?

Vinul roșu intră la băuturi care cresc potența și cresc și libidoul.

Alte surse naturale de resveratrol: murele, coacăzele, afinele, merișoarele. Dacă ești fan fructe roșii sau violet, să știi că au cea mai mare concentrație de resveratrol.

Adevărul despre resveratrol: ajută la creșterea libidoului la bărbați?

Acum e acum. Până la urmă care e adevărul despre resveratrol: ajută la creșterea libidoului la bărbați sau nu?

Resveratrolul ajută la îmbunătățirea circulației sângelui. Dacă analizăm logic din nou, dat fiind că stimulează circulația sanguină, înseamnă că ajută și la potență, inclusiv la creșterea dorinței sexuale.

Vorbind despre vin, iată argumentul pe care-l cauți (și pe care l-am căutat și eu suficient cât să înțelegi adevărul despre resveratrol) este că etanolul, adică alcoolul din vin stimulează hipotalamusul, adică regiunea creierului responsabilă de legătura dintre sistemul nervos și sistemul endocrin. Aici se produce magia, adică creșterea libidoului.

Desigur, resveratrolul ar trebui să aibă același efect și dacă-l consumi sub o altă formă, adică îl iei din alimente, de exemplu. Însă trebuie să știi că ai nevoie de un aport serios ca organismul tău să-l poată asimila.

Din punctul meu de vedere, acesta este adevărul despre resveratrol. Normal, dorința sexuală se menține și printr-o comunicare bună, la nevoie cu o pastilă potență din ingrediente naturale pentru o erecție puternică, sport constant și mâncare nutritivă.

Lasă un răspuns